вівторок, 16 грудня 2014 р.

Prince of persia 2014 - що відомо


Вже досить довгий час користувачі мережі інтернет обмінюються своїми здогадками, припущеннями, та й просто чутками щодо виходу чергової перезавантаження знаменитої гри Prince of Persia. Проте чутки чутками, але анонімний авторитетне джерело підтвердив факт випуску нової частини серії в 2014 році.
Далі дана заява підтвердив номер ОХМ, правда в дещо сумнівною формі: інформацію про наступному перезавантаженні Prince of Persia, яка відбудеться в 2014 році, видання розмістило в спеціальній колонці чуток свого журналу.
Можливо, чутки про гру пов'язані і з витоком скриншота, підписаного «Prince of Persia Zero 2», яка сталася минулого літа.
На даний же момент популярна ігрова студія Ubisoft вже анонсувала нову частину серії Prince of Persia. Звичайно, нова гра не є повноцінним сіквелом, розрахованим для серйозних платформ, а скоріше представлена у вигляді новинки для мобільних девайсів Android і iOS.
Згідно з офіційним прес-релізом, нова PoP надасть можливості класичного геймплея з принципово новою графічною оболонкою. Ігровий сюжет включить 15 найрізноманітніших рівнів, а крім того порадує користувачів 25-ма видами зброї, кожне з яких буде володіти власними індивідуальними особливостями.
Точної дати виходу гри виробники, знову ж таки, поки не назвали, однак Ubisoft пообіцяв провести реліз вже зовсім скоро, підтвердивши свої дії трейлером гри.

Немає коментарів:

Дописати коментар